Hotel Aqua *** – szálloda, étterem, Sárvár

hotel-logo
ADATOK
  • Cím: 9600 Sárvár, Fekete-híd út 126.
  • Nyitva tartás:

Egész évben.

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
hotel-kep

Szállodánk 2004 óta várja az ide látogató és pihenni vágyó kedves vendégeinket. Tőlünk 3 perc séta a Wellness- és Gyógyfürdő. 21  klimatizált, TV-vel, internet csatlakozási lehetőséggel, telefonnal és hűtőszekrénnyel ellátott szobákban. A legtöbb szoba erkéllyel rendelkezik.

Kondi és különterem használatára is van lehetőség az igényeknek megfelelően. Munkatársaink kiváló szakemberek, akik kérés esetén tanácsokkal látják el a hozzánk betérő vendégeinket a környékről illetve a további szolgáltatásokról. Fontosnak tartjuk, hogy Önök kényelmesen és nyugodtan tudjanak pihenni így igyekszünk minden gondot levenni a vállukról és kellemes környezetet biztosítani.

Zárt és kamerával figyelt parkolónk és non-stop portaszolgálat várja Önt. A szállodánk üdülési csekket, bankkártyát és átutalást is elfogad, attól függően Önnek melyik a legkényelmesebb mód.

Látogasson el hozzánk és a honlapunkra is, ahol további képeket és információt kaphat szállodánkról vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén. Várjunk Önt is szeretettel.

Térkép

Kulcsszavak: svédasztalos reggeli, konditerem, szálloda, rendezvényszervezés, Sárvár

Hotel Aqua *** – szálloda, étterem, Sárvár